Mineraler

Hitta väsentliga mineraler online

Om du aldrig har köpt mineraler online tidigare ska du veta att här har vi samlat bara de bästa produkterna under varje kategori. Med den levnadsstil många har idag med mycket stillasittande, oregelbunden sömn och ibland även obalanserad kost, är det inte bara kvinnor som ibland behöver ett mineraltillskott. Viktiga mineraler som järn finns i många bladiga grönsaker, så som spenat. Vet man med sig att man kanske inte äter tillräckligt med rätt saker kan det vara bra att komplettera med ett tillskott.

Vitaminer och mineraler i samarbete

Det är ingen nyhet att vitaminer och mineraler samarbetar och att kroppen inte kan ta upp vissa mineraler optimalt utan en viss vitamin. Så länge vi växer är detta extra viktigt. Viktiga mineraler är magnesium och järn, tillsammans med selen, jod, kalium, krom och kalcium. Tillsammans med vitaminer bidrar de till en god energiomsättning and skyddar även cellerna mot oxidativ stress. Denna typ av stress, som förekommer på cellnivå, tros ligga bakom när cellerna börjar sända fel signaler.

Syreupptagning och mineraler

Kroppens förmåga att koagulera blod och ta upp syre är också beroende av mineraler och i synnerhet järn. En balanserad kost och motion, är det bästa sättet att hålla kroppen igång och undvika mineralbrist. Det är heller aldrig fel att ta ett blodprov någon gång om året för att kolla att man har rätt mängd av varje ämne i kroppen. Här hos oss finner du de bästa kosttillskotten och olika typer av kvalitativa produkter man kan dryga ut med för att vara på det säkra sidan. Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser och med smidig hemleverans!