Aminosyror

Handla aminosyror online

Vill man försäkra sig om att kroppen kan tillverkar proteiner som den ska och kan smälta maten ordentligt, kan man köpa extra aminosyror online här. Aminosyror påverkar också hur snabbt kroppen kan återställa skadade vävnader. Många som idrottar mycket använder aminosyror som tillskott då det också hjälper till med muskeluppbyggnad. Här kan du överskåda flertalet tillskott på en och samma plats och dra nytta av storpack. Alla produkter är valda baserat på deras kvalitet och kommer direkt hem i brevlådan med hemleverans.

Aminosyror i vanlig mat

Kroppen använder 20 olika aminosyror för att fungera optimalt. Nio av dessa tillverkar kroppen inte själv och de måste tas in via den mat vi äter. Dessa nio kallas för essentiella aminosyror och tas normalt upp genom att äta proteinrik mat som kött, fisk och ägg. Vegetarisk mat med mycket protein är sojabönor, quinoa, kikärtor och andra baljväxter. För bästa upptagningsförmåga väljer många att även ta extra adaptogener i sin kost. Har man en vävnadsskada eller idrottar mycket behöver man extra grenade aminosyror som hjälper kroppen att återhämta sig fortare.

Aminosyror för den som tränar hårt

Som redan nämnts hjälper aminosyror till med det protein som kroppen använder för att återuppbygga skadade vävnader och vid återuppbyggnad av muskeler, Förutom detta förbättrar de immunförsvaret, påskyndar sårläkning och förbättrar hjärnfunktioner. Det är viktigt att notera att kroppen inte kan lagra dessa syror, varav den är helt beroende av det dagliga intaget. Till skillnad från kolhydrater som vi i princip kan leva utan. Tränar man hårt kan det därför underlätta att ta extra tillskott, för att påskynda återhämtning och att man inte känner sig trött i hjärnan efteråt. Här kan du hitta alla kosttillskott du kan tänkas behöva, till förmånliga priser och få dem direkt hemskickat!